onsdag 7 april 2010

Alla tankar går till bröllopet

Alltså, det är bara sex veckor kvar och det känns som om jag har en miljon saker kvar att göra. Vi ska sätta oss ner i helgen och bara skriva körschema för de kommande veckorna, deadline på alla pysselgrejer och bestämma allting till fullo. OSA datumet är satt till nästa vecka så då känns det som om planeringen kan ta fart på allvar. Det sista alltså, det stora hela är ju såklart färdigt. Imorgon ska vi träffa vigselförrättaren över en fika, som jag tidigare nämnt, och jag börjar bli lite nervös inför det. Att det närmar sig så med stormsteg!

Mamma har erbjudit sig att åka hem med vår dotter på kvällen när mat och tårta (cupcakes) har serverats och festen satts igång. Vi blev så lättade. Det har varit lite sådär funderingar om hur man ska lösa det när man har en liten dotter på nio månader. Vi vill ju inte att hon ska behöva vara med när folk dricker alkohol, sen för att vi också vill ta ett glas till maten och även kunna släppa den där inombordsstressen som blir vid ledsna miner. Hur gör ni andra som har barn? Är de med eller har ni barnvakt?

4 kommentarer:

Eva sa...

ja vi har ju samma OSA datum och man känner att det börjar närma sig. Mycket som hänger i luften ännu. Ang barn, så har vi också funderat på detta, vår dotter är 3 år, så lite större men utbråttom är ju tyvärr också större. Vi har ännu inte riktigt löst det med henne, vi tror att det blir barnvagn med och att utse någon som har ett extra öga på vår dotter.

Camilla sa...

Oj vad jag är glad att vi har lite mer än sex veckor kvar! :-)
Vi gifter oss 7 augusti, men tiden dit lär också rusa på.
Har en son som kommer att vara ett precis lagom till bröllopet och han kommer inte att få vara med överhuvudtaget, mest för att vi inte kommer att kunna slappna av till 100% om han är det. Håller på att "säkra" upp olika barnvakter. Sen har vi också en nioåring och hon kommer att få vara med fram till och med tårtan. Eftersom vi planerar ett i stort sett barnfritt bröllop så kommer hon att få bjuda med en kompis under hela eftermidagen/kvällen och förhoppningsvis kan kompisens föräldrar hämta dem och låta henne sova över där.
Lycka till!!!

Katja sa...

Min mamma kommer ta hand om barnen sen när festen sätter igång. Känns på ett sätt trist att de inte kommer kunna dansa loss hela kvällen fast de brukar inte vara uppe så vansinnigt sent heller, så kanske är det ändå bäst. "alla" är ju bjudna på bröllopet så vi ville ju inte välja bort några gäster för att fråga dem ett halvår innan om de kan tänka sig vara barnvakt när vi gifter oss.

Maria sa...

Tack för alla svar! Vi kommer också ha det så gott som barnfritt och det är ju som du säger katja att det känns trist att inte den som ska vara barnvakt kan vara med och dansa hela kvällen, men ställer de upp frivilligt kan man ju verkligen pusta ut!
Lycka till ni andra också! :D