fredag 12 mars 2010

Festlokalen!

Idag har vi varit på festlokalen igen och den här gången tog vi måtten på borden och kollade efter hur många kylskåp som fanns osv. Vi blev positivt överraskade över att det fanns två stycken kylar, och även en "dricka-kyl" som vi tänkte ställa in all öl och cider i. Vi insåg även att det fanns varmluftsugn och värmesskåp. Perfekt! Ölglasen var inte de snyggaste eftersom att det var reklamglas från spendrups, men strunt samma. Lokalen är himla tjusig, pampig och det kommer bli himla bra!

Övervåningen/Lounge
Utsikt från trappan
Bottenvåningen där vi ska sitta och även ha dansgolv
Karta över hur borden kan placeras.

Vi ska dock inte ha något honnörsbord som bilden visar, utan alla kommer istället placeras kring runda bord. Men vi ska ställa buffébordet på liknande sätt istället. Och vi kommer inte ha tio bord heller, utan åtta. Jag börjar bli nervös nu, det är ju bara två månader kvar! Jag hoppas verkligen att festen blir lyckad och att mitt hår kommer bli snyggt som fan. Haha, det är mina största bryderier angående bröllopet för tillfället.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Det ser superfint ut, Maria!! Det ska bli så kul:) puss från Johanna!

Sofy sa...

åh vad fint! var ska ni vara? Vi letar lokal och attans vad svårt det är!

Maria sa...

Hej sofy! vi ska vara i vår stads kulturhus, vi kollade på kommunens hemsida och de utannonserade lokalen som "bästa bröllopslokalen i stan", haha och det måste man ju nappa på! annars hade det varit fint att hålla till ute på läcköslott och vid en bygdegård vid sjön, men vi valde bort det så att alla gäster inte behöver krångla med skjutsen. men som sagt, det är ursvårt!