tisdag 8 december 2009

Menyförslag

Här är vårat menyförlag på buffén vi ska ha till bröllopet. Är det någon som har lite andra idéer eller tips på fler/andra tillbehör så kommentera gärna! Tanken är att sallader, pajer, röror och sådär ska vara vegetariska så att alla mina gäster kan äta, då många av våra vänner är vegetarianer.

Fördrink

- Champagne/alkoholfri cider och osthjärtan.

Buffé
- Bulgursallad (bulgur, coctailtomater, granatäpple, olja blandat med riven vitlök och torkad timjan, fetaost, svarta bönor, rödlök, ruccola)
- Pastasallad (fjärilspasta, coctailtomater, soltorkade tomater, purjolök, fetaost, oliver, färsk spenat)
- Tzatziki
- Lite olika röror (har ej bestämt vilka än)

- Minipajer
*fetaostpaj
*ädelostpaj?

- Fläskfilé
- Kycklingfilé
- Tjälknul
- Marinerade Quornfiléer
- Salami

- Olika frukter (ananas, kiwi, vindruvor, melon)
- Baguetter med smör och ost
- Brieost, ädelost, kex

- Vin, cider, öl
- Mineralvatten, läsk

Efterrätt/tårta
- Cupkakes
*Choklad
*Hallon eller vanliga
Båda smaker med vit chokladfrosting på.

Inga kommentarer: